cuina social

Realitzem cursos de formació en cuina a joves en la seva etapa de transició estudi-treball.

Gestionem equipaments relacionats amb el món de l’hoteleria i la restauració des d’una perspectiva educativa.

Fem cursos i tallers de cuina saludable per diferents col·lectius.

projectes destacats

DILTET

Acompanyament i formació en cuina per als grups de diversificació dels intituts La Ribera, La Ferreria i la Salle de Montcada i Reixac per a DILTET (Dispositiu Local de Transició Escola-Treball) per a l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

A les classes aprenem tècniques de cuina, seguretat alimentària, i elaboracions que poden integrar en el seu dia a dia i també en la seva incorporació en el món laboral en feines que tinguin a veure amb l’ús i la manipulació dels aliments.

CASA DE LA MINA

Gestió de l’equipament municipal del bar del Casal d’avis de la MIna de Montcada i Reixac, durant els mesos de maig a agost del 2018.

A banda de l’autoocupació vam treballar la integració laboral de joves del municipi i la dinamització de l’espai amb l’organització de revetlles, concerts, tallers de circ, càterings i menús per a trobades especials.

Un dels nostres principals objectius va ser la integració intergeneracional i el foment de la participació…

CUINA SALUDABLE

El consum de proximitat i la sostenibilitat són pilars bàsics de la manera com entenem la nostra feina. Apostem clarament per la cuina i l’alimentació saludable i per això realitzem sempre que podem tallers i showcooking que ajudin tothom a aprendre a cuinar amb aquesta filosofia

Participem a les fires d’entitats del nostre municipi per fer arribar a tothom receptes bones i sanes.